​Speciale

​Jeg har arbejdet med mange former for terapi gennem årene, og har gjort mig store erfaringer inden for følgende områder:

AUTISME

Jeg har langvarig erfaring med autismeproblematikker, professionelt har jeg arbejdet med familier til børn med autisme, jeg har arbejdet med unge med autisme og jeg har passet voksne med autisme. Dette være sig autisme i alle aspekter.

Privat har jeg også erfaring med autisme, idet min søn er autist og hans far som jeg tidligere har boet med gennem 8 år er autist.

Min tilgang er utraditionel og alternativ i forhold til autisme og jeg har stor viden om nyeste forskning inden for selve diagnosen samt tilgange til autismer, samtidig ved jeg hvilke muligheder der er for støtte i kommunalt og skoleregi.

PTSD

Jeg har gennem flere år arbejdet med flygtningefamilier, på forskellig vis og har god erfaring med at kunne hjælpe dem til et liv med større trivsel og livskvalitet. Samtidig har jeg arbejdet med andre traumeformer som udviklingstraumer, overgrebstraume og hjerneskadetraumer.

Psykiatriske diagnoser

Skizofreni, kroniske angst, stress eller depressionstilstande, misbrug, borderline og andre personlighedsforstyrrelser, er inden for mit erfaringsområde og jeg har primært arbejdet med udredning for støttebehov for denne gruppe.

Få en uforpligtende sam​tale?

Udfyld formularen h​erunder og jeg vil ringe dig op indenfor 2​4 timer, dernæst kan vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- char

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mit virke

"Living safely is dangerous" 

- Iving D. Yalom

​Jeg kan mærke at jeg drages mod mennesker, der er opgivet og er håbløs faret vild.

Jeg kan bag menneskets lidelse se styrke, kærlighed og viljen til at leve.​


Jeg overholder lovgivningen inden for GDPR.

Kontakt mig

​​Gribskovvej 39B

​3200 Helsinge

+ Klik her for rutevejledning

Telefon: 60467447

E-mail: livstraad@livstraad.dk

Telefontider:
​8.30-9.00 alle hverdage

CVR: 41492767

fb  instagram