Nyheder

Her har ​du mulighed for løbende at holde dig opdateret på, hvad jeg kan tilbyde samt hvad der er nyt indenfor mit felt.

TERAPEUTISK FORLØB TILBYDES​

28. august 2020

I forbindelse med min afsluttende eksamen som psykoterapeut, tilbyder jeg et terapiforløb der strækker sig over 7 mødegange af 90 min.

Jeg har klinik på egen adresse og her vil sessionerne foregå. De første 3 gange vil være uden beregning og da jeg fortsat er under uddannelse har jeg en sessionspris på kr. 700. Hver session vil blive filmet til brug for min opgave.

Lidt om mig, jeg er uddannet Socialrådgiver og har i flere år praktiseret i kommunalt regi. Jeg har primært arbejdet med mennesker som har psykiske problemstillinger, som PTSD, Angst, Borderline, Depression, ADHD, Autisme, Misbrug.

Jeg er snart certificeret spirituel, integrativ, krops og psykoterapeut og vil du følges med mig på den sidste del af rejsen?

Jeg tilbyder at følge dig på din rejse mod at blive mere hel og læs gerne hvad det kan indebære her under.

På en hver vej undfanges vi som sjæle der tager bolig i en fysisk krop og allerede på det tidspunkt begynder prægninger at sætte sine spor på sjælen. Det enkelte menneske kan ikke undgå traumatiserende oplevelser, psykisk fejludvikling eller sorg. Hvad det betyder for det enkelte menneske og deres nuværende livssituation er meget forskellig og det kan betyde problemer i relationer, fysiske smerter, psykiske udfordringer. Terapien vil tage udgangspunkt i præcis de udfordringer der træder ind af døren, det er en invitation til at reparere livstråden hvor den har fået et brud og indarbejde de positive erfaringer enhver oplevelse har givet og igen at leve fra sjælen og gå på livets smukke vej.

Teoretikere der inspirere min terapiform er blandt andet, Epigenitiker Bruce Lipton, Dybdepsykologi Jung, Eksistentielpsykologi Yalom, Udviklingspsykologi Lisbet Marcher, Bevisthedspsykologi Grof, Neuropsykologi Hart og mange flere.

Metoderne der vil blive benyttet under sessionerne er mangeartede og samtale er en lille del. Kroppen vil altid være en del af samtalen, da der således er mulighed for at arbejde dybt og integrativt. Det kan være energiarbejde, grundbevægelser, pendulering, tegneterapi, familieopstilling, åndedræt og guidede meditationer.

Virksomhedsstart

9. juli 2020

Så gjorde jeg det, mit CVR nummer er modtaget og jeg er klar til at følge mit livs kald. Det er ikke uden bekymring og hårdt arbejde jeg nu starter som selvstændig. Det har alle fordele, men også nogle ulemper for mig som er en smule angst provokerende. Jeg er sikker på at jeg er i gang med at få jordens bedste job og at det til en start kræver fokus og megen opmærksomhed.

​ONLINE TERAPi

16. maj 2020

Terapien er nu mulig hjemme fra, i disse tider er det essentielt at kunne være i kontakt med andre. Den sociale afstand og de andre tiltag i vores samfund, kan skabe ensomhed, angst for fremtiden og konflikter i familien. Selvom jeg tilbyder terapi i mit kliniklokale, kan der være årsager til at du ikke kan møde op. Derfor er du velkommen til at bestille en online tid hos mig.

Få en uforpligtende sam​tale?

Udfyld formularen h​erunder og jeg vil ringe dig op indenfor 2​4 timer, dernæst kan vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- char

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mit virke

"Living safely is dangerous" 

- Iving D. Yalom

​Jeg kan mærke at jeg drages mod mennesker, der er opgivet og er håbløs faret vild.

Jeg kan bag menneskets lidelse se styrke, kærlighed og viljen til at leve.​


Jeg overholder lovgivningen inden for GDPR.

Kontakt mig

​​Gribskovvej 39B

​3200 Helsinge

+ Klik her for rutevejledning

Telefon: 60467447

E-mail: livstraad@livstraad.dk

Telefontider:
​8.30-9.00 alle hverdage

CVR: 41492767

fb  instagram