Spirituel, integrativ krops- og psykoterapi kan hjælpe dig til at blive hel. Som kærligt vidne, kan jeg lyse på smerte og vejen til forløsning, gennem bevidst bevægelse, kunst, guidede meditationer og kropsterapi.

BEHANDING OG YDELSER

​Jeg tilbyder at følge dig på din rejse mod at blive mere hel. På en hver vej undfanges vi som sjæle der tager bolig i en fysisk krop og allerede på det tidspunkt begynder prægninger at sætte sine spor på sjælen.

TERAPI, STØTTE OGFAMILIEBEHANDING

Det enkelte menneske kan ikke undgå traumatiserende oplevelser, psykisk fejludvikling eller sorg. Hvad det betyder for det enkelte menneske og deres nuværende livssituation er meget forskellig og det kan betyde problemer i relationer, fysiske smerter, psykiske udfordringer. 

Terapien vil tage udgangspunkt i præcis de udfordringer der træder ind af døren, det er en invitation til at reparere livstråden hvor den har fået et brud og indarbejde de positive erfaringer enhver oplevelse har givet og igen at leve fra sjælen og gå på livets smukke vej.​

​​Teoretikere der inspirere min terapiform er blandt andet, Epigenitiker Bruce Lipton, Dybdepsykologi Jung, Eksistentielpsykologi Yalom, Udviklingspsykologi Lisbet Marcher, Bevisthedspsykologi Grof, Neuropsykologi Hart og mange flere.

Metoderne der vil blive benyttet under sessionerne er mangeartede og samtale er en lille del. Kroppen vil altid være en del af samtalen, da der således er mulighed for at arbejde dybt og integrativt. Det kan være energiarbejde, grundbevægelser, pendulering, tegneterapi, familieopstilling, åndedræt og guidede meditationer.

Formålet er at bearbejde, forløse og finde ind til det sted hvorfra livet på godt og ondt kan leves.

Er du studerende eller på offentlige ydelser, kontakt mig for en pris. 

Ydelser og pris

Psykoterapi

1 t 30 min

950,-

Traumeforløsning

3 t 

​1.900,-

Parterapi​

1 t 30 min

1.200,-

Åndedrætsterapi

 3 t 

1.900,-

​Familiebehandling

1 t 30 min

1.200,-

​Zoomterapi

1 t 

600,-

Socialrådgivning​

1 t 

850,-

Social støtte​

1 t 

850,-

Få en uforpligtende sam​tale?

Udfyld formularen h​erunder og jeg vil ringe dig op indenfor 2​4 timer, dernæst kan vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- char

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mit virke

"Living safely is dangerous" 

- Iving D. Yalom

​Jeg kan mærke at jeg drages mod mennesker, der er opgivet og er håbløs faret vild.

Jeg kan bag menneskets lidelse se styrke, kærlighed og viljen til at leve.​


Jeg overholder lovgivningen inden for GDPR.

Kontakt mig

​​Gribskovvej 39B

​3200 Helsinge

+ Klik her for rutevejledning

Telefon: 60467447

E-mail: livstraad@livstraad.dk

Telefontider:
​8.30-9.00 alle hverdage

CVR: 41492767

fb  instagram